Du er her:

Lån en dåbskjole

Du/ I  kan låne en dåbskjole, når dit/ jeres barn skal døbes i Bolbro kirke.
Søde dåbskjoler, som er gratis at låne.

Henvend dig blot til kirkekontoret og hør nærmere - evt. ring på tlf.: 6614 2302.

Alle er meget velkomne.

Mulighed for dåb den første og tredie lørdag i måneden I hele kristendommens historie er mennesker blevet optaget i kirken ved at blive døbt i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Almindeligvis foretages dåben i kirken...[mere]

Fra drøm til virkelighed

Dåbstræ til Bolbro Kirke

I længere tid har menighedsrådet i Bollbro Kirke gået med tanker om, hvordan vi kan gøre mere for vores dåbsfamilier i forbindelse med dåben. Menighedsrådet ønsker at markere dåben og den glædelige begivenhed det er for familien men også for menigheden.

I sommeren 2017 blev en idè præsenteret for menighedsrådet - et dåbstræ.
Der blev nedsat et dåbsudvalg, som skulle arbejde videre  med idèen. Vi begyndte med forskellige idèer om, hvordan sådan et dåbstræ skulle være. Hvor stort skulle det være? Skulle det hænge eller stå? Vi gjorde os mange overvejelser, og med hjælp fra en kunstnerisk sjæl fra menighedsrådet fik vi idéerne konkretiseret i skitser. De mange skitser blev fremlagt menighedsrådet, og en vinder fundet.

Den første og vigtigste del var hurtigt overstået, men hvem skulle lave det? Vi udforskede forskellige muligheder med et ønske om, at få det produceret lokalt. Det lykkedes dog ikke helt. Vi endte med at vælge Sanderum Smedie og Maskinværksted.

Dåbstræet skal selvfølgelig ikke stå bart. Jytte R. Rasmussen laver fine glasengle til os, som skal pryde dåbstræet . Der vil hænge en engel for hvert barn, der bliver døbt i Bolbro Kirke, Ved hvert barn vil en fra dåbsbarnets familie hænge en glasengel på dåbstræet. Den lille dåbsengel er personlig, og bagpå står dåbsbarnets navn og dato for dåben. Dåbsenglen bliver hængende på dåbstræet, så menigheden løbende kan følge med i og glædes ved de dåb, der har været i kirken.

Èn gang om året, ved en særlig baby- og tumlingegudstjeneste, vil alle dåbsengle blive hentet af alle dåbsbørnene. Dermed bliver der plads til nye dåbsengle, og ikke mindst kommer dåbsenglene hjem til deres rette ejere.

Vær med til at fejre 2. pinsedag med gudstjeneste i Eventyrhaven

Ligesom sidste år fejrer vi 2. pinsedag i Guds natur sammen med de andre sogne i Odense. I år-hvor vi også fejrer 10 års jubilæum-er det i Eventyrhaven mandag den 10. juni kl. 10:30. Vi følges ad i lejet bus med afgang kl. 10:00 fra Bolbro Kirke.

Hvis du kan tænke dig en plads i bussen, så skal du tilmelde dig til kirkekontoret, enten personlig, på tlf. 66 14 23 02 eller mailadresse: bolbro.sogn@km.dk. Tilmelding skal ske inden mandag den 3. juni.
Vi glæder os til en dejlig gudstjeneste i smukke omgivelser samt en formiddag i godt selskab.

Nanne Mølhave