Nørkledamerne

Sidst i juli blev jeg ringet op af den nye forstander på børnehjemmet i Tasiilaq.
Hun var i Danmark og ville gerne mødes med Nørkledamerne.
Desværre holdt vi ferie, men jeg og forstander Britta Rasmussen mødtes d.1 august, hvor jeg viste rundt i kirke og sognehus. Vi havde en spændende samtale, hvor jeg fik indblik i de ændringer, der er i gang på børnehjemmet. Nye medarbejdere, nye rutiner, nye regler; alt for at give børnene de bedste vilkår.
Jeg fortalte om Bolbro sogn og om Nørkledamerne indsats ved basarerne og ved at lave håndarbejder til børnehjemmet. Forstanderen ønskede at kunne give børnene en bamse som en personlig tryghedsskabende ven.
Mon ikke der er nogen i sognet, der gerne vil strikke eller hækle en bamse?
Vi fortsætter med at lave tøj til børnene. Der er ingen tvivl om, at det vækker glæde og er til gavn. Som tak fik jeg også chokolade, så vi har noget til kaffen!

Nu er vi i gang med at forberede julebasaren - sæsonens første opgave.

Har du lyst til at være med i fællesskabet, så kom blot.
Vi mødes tirsdage i kirkens sognehus kl. 13:00-15:00, hvor vi selv har brød med.
Kirken giver kaffen.

Efterårsferie d. 15. oktober.

Juleferie fra d. 26. november med opstart igen d. 07. januar.

NB. Garn og færdige arbejder modtages meget gerne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til
Elise Hougaard  tlf. 61608043