Vi begynder onsdag den 12. september kl. 11-12.30

Babysalmesang er et tilbud for forældre og babyer på ca. 2-9 måneder. Vi skal synge, sanse og spille musik og efter hver gang afslutter vi med kaffe, the og hygge. Vi mødes 7 gange henover efteråret og afslutter med en baby- og tumlingegudstjeneste lørdag d. 10. november.

Det koster ikke noget at deltage, men tilmelding er nødvendig til sognepræst Sigrid la Cour Sonne på mail slso@km.dk el. tlf. 28 91 08 96.

Der er plads til 10 babyer på et hold. Tilmelding senest den 1. september.

Sigrid la Cour Sonne

Så englene synger

Forestil dig et rum med 10 babyer, og 10 unge kvinder. Hvordan lyder der? Forestil dig så, at der er helt ro. Og så begynder et orgel at spille ”Sov sødt, barnlille” og en række kvindestemmer falder ind.

Sov sødt, barnlille!

Lig rolig og stille,

så sødelig sov

som fuglen i skov,

som blomsterne blunde i enge!

Gud Fader har sagt:

Stå, engle, på vagt,

hvor mine de små er i senge!

Vi er til babysalmesang i Bolbro Kirke. Og det er nu ikke fordi de små sover. De pludrer lystigt med.  Men der er ingen skrig, klynken eller frustrerede mødre, der traver frem og tilbage i et forsøg på at berolige deres baby. Salmerne og kirkerummets ro smitter af på både børn og mødre, og babyerne ser ud til at nyde musikken og deres mors stemme. Nogle sidder roligt på mors trygge arm, mens andre møfler rundt imellem hinanden i et patchwork -tæppe af sparkedragter.

31-årige Lisa Adamsen fanger den retro-orange sparkedragt, der indeholder Josefine, som er på vej over mod prædikestolen for at udforske både den og sin nyfundne evne til at kravle.

- Jeg tog med en fra min mødregruppe til babysalmesang, fordi hun fortalte, at hendes Oskar blev rolig, når de sang. Men faktisk får jeg også selv en hel masse ud af det. Jeg kan godt lide at synge, og jeg elsker salmerne, som min mormor sang for mig, da jeg var barn, men det er mange år siden, jeg har hørt dem. Det er jo ikke lige salmer, jeg går og synger, mens jeg støvsuger derhjemme, fortæller hun, imens hun fisker sutten frem og lægger Josefine i barnevognen.

Nu er det nemlig middagssøvnstid.