Andre aktiviteter

Spaghetti- og hotdoggudstjenester

Menighedsrådet serverer og betaler. Det er altså gratis. Menuen i kirken består af en gudstjeneste på en lille halv  time med en fortællende prædiken. Menuen i sognehuset består af pasta med kødsovs, råkost, flûtes, samt is og kaffe som dessert,  eller af hotdogs med tilbehør. Alle er velkomne.         

Menighedsrådet

Beretning fra Nørkledamerne

Det er altid med spænding, at vi tømmer diverse kasser i depotet for at pakke tøj til børnehjemmet i Tasiilaq 
Østgrønland. Da vi tjekkede kassen med trøjer i januar, syntes vi ikke, at der var så mange trøjer, derfor var der et par stykker, der skyndte sig at strikke nogle. Men vi havde ikke grund til bekymring: en tirsdag kom der en og afleverede en hel pose med trøjer og huer!

Vi er så glade for donationer af stof, garn, færdige trøjer, huer og strømper: Vi har i år sendt 48 trøjer, 49 huer, 50 par  strømper, 14 halstørklæder, 9 par handsker, 5 par benvarmere, et par tøjdyr og nogle strikkede bolde.

Har du lyst. så kom og vær med. man behøver ikke at strikke!
Vi mødes tirsdage kl. 13:00-15:00.
På nørkledamernes vegne Elise Hougaard, tlf. 61608043. 

Ortodoks menighed i Bolbro kirke

Menighedsrådet har, efter ansøgning fra den ortodokse menighed fra Eritrea, besluttet at udlåne kirken uden beregning til den ortodokse menighed om søndagen kl. 14.00-15.30, med mindre der er gudstjeneste eller koncert i kirken. 
Biskop Tine Lindhardt har godkendt rådets beslutning.

Menighedsrådet