Gudstjenester på sognets plejehjem

Provstegaardshjemmet
På Provstegaardshjemmet holdes gudstjeneste hver fredag kl. 10:45 med altergang den første fredag i måneden ved undertegnede.
Julegudstjeneste den 24. december begynder kl. 11:00. Den første gudstjeneste i det nye år holdes fredag den 5. januar. Der er offentlig adgang til gudstjenesterne.
                                                                                                                        Aage Møller

Spaghettigudstjeneste

Tilmelding er ikke nødvendig.

Husk: Menighedsrådet serverer og betaler. Det er altså gratis.
Menuen i kirken består af en gudstjeneste på en halv time med en fortællende prædiken. Menuen i sognehuset består af pasta med kødsovs, tåkost, flütes, samt is som dessert og kaffe.

Alle er velkomne, ikke kun børnefamilier.
                                                                                                           Menighedsrådet

Bolbro Plejecenter

Torsdag den 24. maj kl. 14 v/ Sigrid la Cour Sonne

Vi synger 4 salmer, beder Fadervor, der læses fra evangelierne og prædikes kort over dagens evangelietekst. Efter gudstjenesten er der kage, kaffe og hyggeligt samvær.