Gudstjenester på sognets plejehjem

Provstegaardshjemmet
På Provstegaardshjemmet holdes gudstjeneste hver fredag kl. 10:45 med altergang den første fredag i måneden ved undertegnede.
Julegudstjeneste den 24. december begynder kl. 11:00. Den første gudstjeneste i det nye år holdes fredag den 5. januar. Der er offentlig adgang til gudstjenesterne.
                                                                                                                        Aage Møller

Spaghettigudstjeneste

Tilmelding er ikke nødvendig.

Husk: Menighedsrådet serverer og betaler. Det er altså gratis.
Menuen i kirken består af en gudstjeneste på en halv time med en fortællende prædiken. Menuen i sognehuset består af pasta med kødsovs, tåkost, flütes, samt is som dessert og kaffe.

Alle er velkomne, ikke kun børnefamilier.
                                                                                                           Menighedsrådet

Bolbro Plejecenter

Torsdag den 24. maj kl. 14 v/ Sigrid la Cour Sonne

Vi synger 4 salmer, beder Fadervor, der læses fra evangelierne og prædikes kort over dagens evangelietekst. Efter gudstjenesten er der kage, kaffe og hyggeligt samvær.

Indsættelse af ny sognepræst

Ved høstgudstjenesten den 16. september kl. 10:30 indsætter domprovst Regina Ljung Nanne Mølhave som ny sognepræst i Bolbro sogn. Efter gudstjenesten indbyder menighedsrådet til høstfrokost i sognehuset, hvor der vil være mulighed for at hilse på den nye præst.

Alle er velkommen.

Menighedsrådet